Softkernerugbrød
i butikkerne
Funktioner
Softkernerugbrød
i butikkerne
Funktioner
Da alt bake off bages i samme ovn, kan det indeholde spor af hvede, rug, byg, havre, krebsdyr, æg, fisk, jordnødder, soja, mælk, nødder, selleri, sennep, sesamfrø, sulfitter, lupin og bløddyr.
Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.
Beskrivelse
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 930 kJ/221 kcal
Fedt 4,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 36 g
heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 6,6 g
Protein 5,8 g
Salt 1,1 g
Ingredienser:
27% sigtet rugmel, vand, 19% surdej (vand, 8% fuldkornsrugmel, maltmel af byg, surdejskultur), 12% rugkerner, 5% rasp (indeholder bygkerner), 5% fuldkornsrugmel, 3,5% solsikkekerner, 3,5% hørfrø, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, sirup, tørret surdej (0,5% fuldkornsrugmel surdejskultur), 0,5% rugflager, gær, bygmaltmel, hvedemel, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).